Avdelinger

Smestad

Utforsk mulighetene for førerkort med Trafikkskolen ved Smestad T-banestasjon!

Bare noen få skritt fra Smestad T-banestasjon ligger trafikkskolen som prioriterer din vei til førersetet. Med enkel tilgang via både T-bane og buss, ønsker vi deg velkommen til vår beliggenhet på Hoffsveien 92, 0377 Oslo.

Våre erfarne trafikklærere, med omfattende erfaring fra bransjen, tilpasser kjøreopplæringen årlig for å imøtekomme varierte elevbehov. Vi er stolte av å forme trygge sjåfører som er klare for veien!

Vår bilpark består av toppmoderne kjøretøy og vi setter høye standarder for sikkerhet og miljø. Hos oss kan du være trygg på at opplæringen din foregår med de beste ressursene.

Våre dedikerte kjørelærere har ett mål for øye – å gi deg den optimale opplæringsopplevelsen. Du er i sentrum av vår oppmerksomhet!

Vi tilbyr kjøreopplæring i klasse B (bil), A1, A2, A (motorsykkel), B96 og BE (henger). Videre underviser vi på flere språk, inkludert norsk, engelsk, urdu, vietnamesisk, tysk, slovakisk og tsjekkisk. 

Vi legger også til rette for delbetaling.

Har du spørsmål eller trenger mer informasjon? Ikke nøl med å ta kontakt med oss! Veien til førerkortet starter her.

Ensjø

Utforsk mulighetene for førerkort med vår trafikkskole på Ensjø, sentralt plassert i Hedmarks gate 15, 0658 Oslo. Vi er din pålitelige veiviser på Oslo Øst, og med en beliggenhet som gjør oss lett tilgjengelig via både T-bane og buss, er veien til førerkortet enklere enn noensinne.

Våre erfarne trafikklærere, med betydelig erfaring fra bransjen, skreddersyr kjøreopplæringen hvert år for å imøtekomme mangfoldet av elevbehov. Vi er stolte av vår rolle i å utdanne trygge sjåfører, og vår grundige kjennskap til nærområdet gjør at vi kan planlegge skreddersydde kjøretimer for både nybegynnere og viderekommende.

Vår moderne bilpark oppfyller de høyeste standardene for sikkerhet og miljø. Vi tilbyr kjøreopplæring i klasse B (bil), A1, A2, A (motorsykkel), B96 og BE (henger). Vi kan tilby undervisning på flere språk: norsk, engelsk, urdu, vietnamesisk, tysk, slovakisk, tsjekkisk og arabisk. Med tilrettelegging for delbetaling ønsker vi å gjøre veien til førerkortet så tilgjengelig som mulig.

Har du spørsmål eller trenger mer informasjon? Ikke nøl med å ta kontakt med oss! Vi er her for å bistå deg på veien til ditt ettertraktede førerkort.

Grünerløkka

Velkommen til vår trafikkskole, ditt beste valg for førerkort, spesielt designet for deg som bor på Grünerløkka og i nærliggende områder. Vår adresse er Rathkes gate 1, 0558 Oslo. Med en sentral beliggenhet og enkel tilgang til både buss og trikk, er vi det naturlige valget for alle som bor i sentrumsnære områder.

På Grünerløkka har du en rekke muligheter til å utvikle dine ferdigheter innen bykjøring, noe som er essensielt i kjøreopplæringen. Våre dedikerte trafikklærere arbeider for å sikre at hver elev opplever en trygg og positiv kjøreopplæring. Vi har inngående kjennskap til nærområdet, noe som gjør oss i stand til å tilpasse kjøretimene individuelt, både for nybegynnere og viderekommende.

Vi tilbyr omfattende kjøreopplæring i klasse B (bil), A1, A2, A (motorsykkel), B96 og BE (henger). Våre undervisningstjenester er tilgjengelige på flere språk: engelsk, urdu, vietnamesisk, tysk, slovakisk og tsjekkisk. For å gjøre veien til førerkortet mer tilgjengelig, tilbyr vi også muligheter for delbetaling.

Har du spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon? Ikke nøl med å ta kontakt med oss! Vi er her for å støtte deg på veien til ditt ettertraktede førerkort.

Strømmen

Velkommen til vår trafikkskole på Strømmen, ditt optimale valg for kjøreopplæring i klasse B (bil), A1, A2, A (motorsykkel), B96 og BE (henger). Du finner oss i Strømsveien 48, 2010 Strømmen, 2. etasje.

På Strømmen gir vi deg muligheten til en variert kjøreopplæring som inkluderer bykjøring, landevei og motorvei innenfor samme kjøretime! Vår sentrale beliggenhet gjør det enkelt å komme til oss. Vi holder til kun noen få minutter fra Strømmen Storsenter og vi er tilgjengelige via alle typer transport.

Vi tilbyr moderne biler og er dedikert til å holde våre lærere oppdatert på det nyeste innen kjøreopplæring. Vårt mål er å utdanne trygge trafikanter som beveger seg hensynsfullt i trafikken. Undervisningen foregår på norsk, engelsk, urdu, vietnamesisk, tysk, slovakisk, tsjekkisk og arabisk.

I tillegg har vi mulighet for delbetaling.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ta gjerne kontakt med oss! Vi ser frem til å hjelpe deg på veien til ditt ettertraktede førerkort.

Har du spørsmål om førerkortet?
Vi er her for å hjelpe!

Vi responderer kjapt og vi står alltid til tjeneste for å besvare alle dine spørsmål. Du kan enkelt ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet, og vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig. Alternativt kan du ringe oss direkte på telefonnummeret 97 61 51 51.

Vi ser frem til å gi deg den informasjonen du trenger for en vellykket og trygg kjøreopplæring.