Priser

Alle elever er selv ansvarlige for å holde seg oppdatert på våre priser til enhver tid, vi publiserer fortløpende prisjusteringer.

Sjekk våre tilbud før du bestemmer deg.

Prisene for kjøreopplæring varierer mellom trafikkskolene, og det kan være utfordrende å få fullstendig oversikt over kostnadene for hele kjøreopplæringen.

Vi ønsker at du skal være informert om hva du betaler for hos oss. Derfor har vi utarbeidet en transparent prisliste som gir deg en enkel oversikt. Her kan du enkelt sette sammen prisene for hele kjøreopplæringen. Vi oppfordrer deg til å ta en grundig titt for å sikre at du er klar over kostnadene og fordelene ved å velge vår trafikkskole.

Førerkort Experten tilbyr:

Førerkort Experten skiller seg ut med følgende tilbud:

  1. Skreddersydd opplæringsplan
    Vi tilpasser opplæringsplanen for hver enkelt elev, slik at du får den beste opplæringen.
  2. Foreldrestøttet kjøreopplæring:
    Vi legger vekt på støtte fra foreldre, og oppmuntrer til privat øvingskjøring for å styrke elevens ferdigheter.
  3. Foreldrekveld:
    Vi arrangerer kvelder der foreldre får veiledning om hvordan de kan bidra til elevens kjøreopplæring hjemme.

Merk:
Pakkepriser er ikke alltid den rimeligste løsningen. Det lønner seg å undersøke grundig og vurdere om det som tilbys i pakkene er nødvendig for deg. Hos Førerkort Experten får du en transparent prisstruktur, og vi kommer ofte svært gunstig ut ved prissammenligninger med andre trafikkskoler. Vi er åpne om prisene våre og ønsker at du tar en velinformert beslutning.

Har du spørsmål om førerkortet?
Vi er her for å hjelpe!

Vi responderer kjapt og vi står alltid til tjeneste for å besvare alle dine spørsmål. Du kan enkelt ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet, og vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig. Alternativt kan du ringe oss direkte på telefonnummeret 97 61 51 51.

Vi ser frem til å gi deg den informasjonen du trenger for en vellykket og trygg kjøreopplæring.