Om oss

Velkommen til Førerkort Experten – Din Fremste Destinasjon for Sikker Kjøreopplæring

Hos oss defineres kvalitet av våre kompetente, engasjerte og effektive trafikklærere. Vi forstår at de fleste elever kommer til oss med førerkortet som sitt primære mål, og vi sørger ikke bare for at de oppnår dette, men også at de tilegner seg nødvendig kunnskap og holdninger som gjør dem til trygge og ansvarsbevisste trafikanter.

Målet til Førerkort Experten er å gi våre elever en trygg og omfattende opplæring ved skolen. Vi legger vekt på å tilpasse undervisningen individuelt for å møte hver enkelt elevs unike behov. Vårt pedagogiske og strukturerte opplegg passer for alle, enten du ønsker å kjøre privat av og til, tar det meste privat, eller velger å gjennomføre hele opplæringen på trafikkskolen.

Vår ambisjon er å skape en opplæringsopplevelse der elevene føler seg trygge og sikre i trafikken. Etter endt opplæring kan våre elever nyte den nødvendige tryggheten som gir en sikker og hyggelig trafikkopplevelse.

Alle våre lærere representerer kvalitet og profesjonalitet. De innehar solid pedagogisk lærerutdannelse og er grundig kvalifiserte til å levere en effektiv og sikker kjøreopplæring. Vi brenner for at hver enkelt elev skal realisere sitt fulle potensial, og vi tilpasser undervisningen individuelt for å oppnå dette.

Hos Førerkort Experten er vi forpliktet til å levere undervisning av høyeste faglige standard. Våre trafikklærere holdes kontinuerlig oppdatert faglig og vi investerer betydelige ressurser i kursing og oppdatering av våre ansatte. Vårt mål er å bidra til nullvisjonen – ingen drepte eller hardt skadde i trafikken.

Vi er stolte av å være godkjent av Statens vegvesen og medlem av Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund (ATL). Vår undervisning følger nøye de læreplanene som er utgitt av Vegdirektoratet og er godkjent av Statens vegvesen.

Vi disponerer moderne biler med fokus på sikkerhet, miljø og trivsel.

Du er hjertelig velkommen som elev og vi ser frem til et hyggelig og lærerikt samarbeid. For ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt eller besøk vårt kontor for en uforpliktende prat.

Vi tilbyr undervisning på flere språk: engelsk, vietnamesisk, slovakisk, tysk, urdu og arabisk. Vi har styrket kompetansen for å imøtekomme ulike behov og gjøre opplæringen tilgjengelig for alle.

Hvorfor velge oss?

 1. Vennlig velkomst:
  Hos oss blir du møtt med et varmt smil fra vårt dedikerte team.
 2. Kompetente og engasjerte lærere:
  Våre lærere er ikke bare dyktige, men også engasjerte i å hjelpe deg nå dine mål.
 3. Individuell tilfredshet:
  Vi strekker oss langt for at nettopp DU skal være 100% fornøyd med opplæringen din.
 4. Gjennomsiktige priser:
  Ingen skjulte kostnader – våre priser er transparente og konkurransedyktige.
 5. Moderne skolebiler:
  Opplev kjørekomforten i våre nye, moderne skolebiler under opplæringen.
 6. Konkurransedyktige priser:
  Vi tilbyr konkurransedyktige priser for å gjøre førerkortet mer tilgjengelig for alle.
 7. Språktilpasset undervisning:
  Vi tilbyr undervisning på flere språk som engelsk, vietnamesisk, slovakisk, tysk, urdu og arabisk for å imøtekomme ulike behov.
 8. Vervekampanje:
  Dra nytte av våre vervekampanjer og få ekstra fordeler ved å anbefale oss til venner og familie.
 9. Fleksibel delbetaling:
  Vi tilbyr delbetaling som en praktisk løsning for å gjøre opplæringen mer tilgjengelig.

Velg oss som din partner for førerkortet, og la oss sammen skape en vellykket og givende opplæringsopplevelse for deg.

  Har du spørsmål om førerkortet?
  Vi er her for å hjelpe!

  Vi responderer kjapt og vi står alltid til tjeneste for å besvare alle dine spørsmål. Du kan enkelt ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet, og vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig. Alternativt kan du ringe oss direkte på telefonnummeret 97 61 51 51.

  Vi ser frem til å gi deg den informasjonen du trenger for en vellykket og trygg kjøreopplæring.