Trafikklærer søkes

Ta lappen raskt og enkelt!

Våre erfarne kjørelærere gjør det enkelt å ta førerkortet, med kjøreopplæring på norsk, engelsk, vietnamesisk, slovakisk, tysk, urdu og arabisk.

Vi har fire avdelinger i Oslo, slik at det er lett å komme til kjøretimen – uansett hvor du bor i byen.

Ønsker du at vi ringer deg?

  Delbetaling av førerkort. Hos Førerkort Experten kan du nå velge å dele opp betalingen uten rente i opptil 12 måneder.

  Ta førerkort med et smil om munnen!

  Våre kjørelærere er erfarne og serviceinnstilte,  og møter deg med et smittende humør. På Førerkort Experten jobber det kompetente og engasjerte lærere som brenner for en sikker kjøreopplæring – uavhengig av språk.

  All vår opplæring er forankret i en god og moderne pedagogisk tilnærming. Her skal alle få et opplegg som passer for seg!

  Vi har konkurransedyktige priser og gode pakker for deg som skal begi deg ut på kjøreopplæringen.

  Førerkort for bil
  (Klasse B)

  Førerkort for MC
  (Klasse A / A1 / A2)

  Førerkort for tilhenger
  (Klasse BE / B96)

  Trafikalt grunnkurs

  Trafikant i mørket

  Førstehjelpskurs

  Dette sier elevene våre:

  Matias VelldalMatias Velldal
  16:48 08 Dec 22
  Anbefaler denne kjøreskolen! Hadde en kjempegod lærer i Tuan, som var både tålmodig, dyktig og veldig hyggelig. Ta kontakt med han om du vil komme deg gjennom den obligatoriske kjøringen og ta lappen med glans:)
  Tauhid SarwaryTauhid Sarwary
  14:26 08 Dec 22
  Veldig bra føreskole. Fikk lappen på en drøy måned og veldig fornøyd med trafikklæreren min Tuan Van Vong. Anbefales til alle som ønsker å ta lappen.
  Buzz ChameleonBuzz Chameleon
  13:39 08 Dec 22
  Det var en veldig bra erfaring. Fikk billappen veldig raskt og kjørelæreren Tuan hjalp mye. Han ga gode tips og forklarte på en forståelig måte. Det var en morsom og gøy opplevelse, anbefaler førerkort experten sterkt!
  Sakaria AhmedSakaria Ahmed
  15:05 31 Aug 22
  Førerkort experten grunerløkka. Anbefaler veldig. Tuan Van Vong hjalp meg veldig med kjøringen, og innen 3 uker så skaffet jeg meg lappen. Disse fortjener 5 stjerner.
  Laaibaj ahmadLaaibaj ahmad
  07:02 07 Jul 22
  Da ble det førerkort🥳. Meget fornøyd og anbefaler denne trafikkskolen på det sterkeste med bakgrunn av pliktoppfyllende opplæring, tett oppfølging, pedagogisk og ikke minst super fin opplevelse til veien til førerkortet.
  Maria GMaria G
  08:04 23 Sep 22
  Anbefaler FKX! Opplevde at lærerne som holdt kurs var flinke og engasjerte i faget sitt. Jeg kjøpte en pakke med obligatoriske kurs, og tok også noen ekstra kjøretimer fordi jeg følte jeg trengte det (men jeg opplevde aldri at noen maste om at jeg måtte ta masse kjøretimer, jeg ble oppfordret til å kjøre mye privat siden kjøretimer er så dyrt).Jeg anbefaler å spørre om å få Barkat Khan som lærer! Han blir fort kjent med deg og tilpasser opplæringen og væremåten sin til det du trenger for å bli bedre og for å bli trygg. Han sløser ikke med tiden din, han er veldig effektiv og får med seg ALT. Han utfordrer deg med stressende situasjoner. Tilbakemeldingene hans er direkte, men på en vennlig måte så du ikke føler deg dum. Du sitter igjen og føler du har lært noe nytt. Han er stille og seriøs når han må, men også veldig morsom og pratsom! Har bare hatt hyggelige kjøreturer og kommer til å savne å kjøre med han! Takk for god hjelp!
  mob smob s
  10:25 20 Aug 22
  Vil du bli en god fører så melder du deg hos Barkad i fkx. Han har en unik lærestil, så forvent å bli satt i stressende situasjoner hvor du er nødt til å lære for å komme deg videre.Hos Barkad får du smaken på kjøring i alle type veier og han nøler ikke med å la deg gjøre feil slik at du kan reflektere og lære av dem..Vær OBS på at han ofte spør om hva slags vei du er på om han mener du ikke følger med..
  HeiJeg er 55 år gammel mann og har fikkBE tilhenger førekort bestått .Den 25.06.22😃👍😃Jeg er superfornøyd med Ansatt og kjære lærerne..Uten Exspert kjøreskole , jeg kunne ikke klarer meg .Etter noen timer prøvekjøring hos lærer / MR: Khan .Jeg klart meg å får bestått .Han / khan er dyktig , seriøs . erfare person / og naturligvis han er morsom og hyggeligJeg anbefaler kjøreskolen Exspert til alle som vil prøve seg Klass BE, B , A - mc osvMvhF Berge
  Yunus UymazYunus Uymaz
  08:00 14 Jun 22
  Hei,Først og fremst vil jeg takke for tiden og opplæringen vi har hatt sammen. Jeg opplevde dere veldig profesjonelle og lærevillig. Kjørelærer Qamar kan jeg anbefale på det sterkeste, han bruker god tid med eleven og lærer bort slik at du føler deg trygg på alle mulige måter. Tusen takk!
  Anna NguyenAnna Nguyen
  22:19 03 Mar 22
  Anbefaler FKX avd Ensjø på det sterkeste. En utrolig god trafikkskole og er veldig fornøyd med veiledningen som jeg fikk. Ønsker å bruke denne muligheten til å takke verdens besteee kjørelærer, Barkat Khan for veien mot lappen. Han er en utrolig dyktig kjørelærer med gode pedagogiske kvaliteter og det gjorde at jeg følte meg trygg når jeg kjørte med han. Khan er super dyktig til å forklare og får deg til å reflektere over din kjøring i trafikken. Samtidig er han flink til å forklare det man gjør bra og det som må forberedes på gjennom sin ærlighet. Khan er alltid i godt humor og fikk meg alltid i godt humør under kjøringene. Gledet meg alltid til kjøretimene sammen med han. Sitter igjen med utrolig gode minner fra kjøringen med Khan. Jeg lærte utrolig mye av han og følte jeg ikke hadde klart å bestå oppkjøringen uten hans veiledning og støtte. Igjen stor takk til FKX og til beste Khan som kjørelærer. Anbefaler denne kjøreskolen på alle mulige måter!
  Josefine Bugge GisholtJosefine Bugge Gisholt
  11:03 16 Jan 23
  Jeg har hatt Irfan som trafikklærer, og har vært kjempefornøyd, kan anbefales!
  August Gran OlsenAugust Gran Olsen
  17:44 04 Jan 23
  Veldig bra og ryddig kjøre skole, kan anbefale Irfan på det sterkeste:)
  Gabriell VigGabriell Vig
  21:54 10 Dec 22
  Veldig fornøyd med Irfan som kjørelærer! God opplæring, oppfølging, og bestod oppkjøring på første forsøk. 🙂 Anbefales!
  Andreas MælengAndreas Mæleng
  10:31 15 Nov 22
  Veldig fornøyd med kjørelærer Ifran. Hyggelig, punktlig og pedagogisk korrekt opplæring. Anbefales 🙂
  PE O'ConnellPE O'Connell
  09:52 06 Sep 22
  Irfan var en kjempefint lærer. Han har en veldig god måte å stille spørsmål som kreves at man må tenker gjennom svar. Han har hjelper meg å føle komfortabel og klar for oppkjøring. Sterk anbefales.
  js_loader

  Betalingsutsettelse

  Betal når det passer!

  Hos Førerkort Experten kan du velge å dele opp betalingen uten rente i opptil 12 måneder.

  Gjennom vår samarbeidspartner Resurs Bank kan du hos oss utsette betalingen kostnadsfritt til påfølgende måned, eller delbetale rentefritt i inntil 12 måneder mot et gebyr på 497,-.

  Søknaden fylles ut her, og svaret kommer direkte til deg.

  Når du har bestilt opplæring av oss vil du altså motta faktura måneden etter. Først da velger du hvor lang tid du vil bruke på å betalt ned. Mer informasjon om betalingsutsettelsen finner du her.

  Gavekort på trafikkopplæring

  Vi har gavekort som kan brukes til både kurs og kjøretimer.

  Kjenner du noen som fortjener en oppmerksomhet? Noen som drømmer om førerkort på to eller fire hjul? Gavekort på trafikkopplæring er alltid en populær gave!

  Kom innom vårt kontor, send mail eller ring oss – så ordner vi gavekort i alle prisklasser.

  Verv en venn!

  Vervekampanje

  Er du elev hos oss kan du nå redusere dine kjørekostnader.

  Verv en venn og få EN GRATIS KJØRETIME!

  PS: Vervet elev må kjøpe en av våre pakker, ellers blir rabatt fakturert.

  Har du spørsmål om førerkortet?
  Vi er her for å hjelpe!

  Vi responderer kjapt og vi står alltid til tjeneste for å besvare alle dine spørsmål. Du kan enkelt ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet, og vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig. Alternativt kan du ringe oss direkte på telefonnummeret 97 61 51 51.

  Vi ser frem til å gi deg den informasjonen du trenger for en vellykket og trygg kjøreopplæring.