Førstehjelpskurs

Førstehjelpskurs på Strømmen

Førstehjelpskurset utgjør en essensiell del av Trafikalt grunnkurs for alle under 25 år. For de som er 25 år eller eldre, kreves det at førstehjelpskurset gjennomføres som en del av opplæringen før den praktiske førerprøven. Dette kurset gir omfattende innsikt i pliktene ved trafikkuhell og grunnleggende førstehjelp, inkludert både teoretisk og praktisk undervisning.

Målet med kurset er å gi deltakerne ferdigheter i å håndtere trafikkulykker og kunne yte førstehjelp ved å:

 • Ha kunnskap om pliktene ved trafikkuhell.
 • Kjenne til rutiner for sikring av og opptreden på skadestedet.
 • Vurdere skadeomfang og praktisere grunnleggende førstehjelp.

Uavhengig av tidligere erfaring med førstehjelp fra skole, jobb eller annen utdanning, er dette kurskravet spesifikt rettet mot trafikal førstehjelp og må gjennomføres ved en trafikkskole. Kurset har en varighet på 4 undervisningstimer, og vi tilbyr deg den nødvendige opplæringen for å trygt kunne takle situasjoner på veien.

  Kom i gang med kjøreopplæringen

  Kommende kurs

  Vi har for øyeblikket ingen oppsatte kurs. Vennligst ta kontakt for å melde din interesse, og vi vil gi deg beskjed så snart nye kursdatoer er tilgjengelige.

  Alle påmeldinger er bindende etter at eleven har mottatt bekreftelse fra oss. Kursavgift må betales senest 3 virkedager før kursstart, uavhengig av om man møter opp eller ikke.

  Har du spørsmål om førerkortet?
  Vi er her for å hjelpe!

  Vi responderer kjapt og vi står alltid til tjeneste for å besvare alle dine spørsmål. Du kan enkelt ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet, og vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig. Alternativt kan du ringe oss direkte på telefonnummeret 97 61 51 51.

  Vi ser frem til å gi deg den informasjonen du trenger for en vellykket og trygg kjøreopplæring.