Trafikant i mørket

Kommende kurs

Vi har for øyeblikket ingen oppsatte kurs. Vennligst ta kontakt for å melde din interesse, og vi vil gi deg beskjed så snart nye kursdatoer er tilgjengelige.

Alle påmeldinger er bindende etter at eleven har mottatt bekreftelse fra oss. Kursavgift må betales senest 3 virkedager før kursstart, uavhengig av om man møter opp eller ikke.

Mørkekjøring på Grünerløkka

Mørkekjøring på Grünerløkka er en viktig del av trafikalt grunnkurs og er obligatorisk for alle som har gjennomført trafikalt grunnkurs etter 2009. Denne mørkekjøringen er også påkrevd for alle som tar førerkort for første gang. 

Dersom du tar trafikalt grunnkurs i perioden 16. mars – 31. oktober, og ikke gjennomfører mørkekjøring, vil beviset ditt være gyldig kun i denne perioden det aktuelle året. For å kunne øvelseskjøre i tiden 1. november – 15. mars, må mørkekjøringen være gjennomført. 

Etter fullført mørkekjøring vil du motta et nytt bevis fra Statens vegvesen som gjelder for hele året. 

Dersom du avlegger førerprøven i perioden 16. mars – 31. oktober, må mørkekjøring være gjennomført senest 31. januar året etter. 

Det er viktig å merke seg at personer over 25 år er fritatt fra noen deler av trafikalt grunnkurs, men fritaket gjelder ikke for førstehjelp og mørkekjøring. Disse delene må gjennomføres før den praktiske førerprøven. Vi er her for å veilede deg gjennom alle nødvendige steg på veien mot ditt førerkort.

    Kom i gang med kjøreopplæringen

    Har du spørsmål om førerkortet?
    Vi er her for å hjelpe!

    Vi responderer kjapt og vi står alltid til tjeneste for å besvare alle dine spørsmål. Du kan enkelt ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet, og vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig. Alternativt kan du ringe oss direkte på telefonnummeret 97 61 51 51.

    Vi ser frem til å gi deg den informasjonen du trenger for en vellykket og trygg kjøreopplæring.